Израда подигнутих (шупљих) подова

Knauf Integral GIFAfloor F18Knauf Integral GIFAfloor F18 елементи су направљени од Knauf GIFAtec материјала (гипс ојачан дрвеним влакнима), стандардних дебљина 25, 28 или 32 mm. Димензије елемената су 1200×600 mm, са ивицама обрађеним на перо и жљеб, које се лепе специјалним Knauf Integral лепком.
Елементи се полажу на челичне ножице довољне носивости са подесивом висином и фиксирају посебним лепком за подлогу, а затим нивелишу. Систем је погодан за подно грејање или расхлађивање.
У шупљини испод пода могу бити смештене све врсте техничких инсталација а лаки преградни зидови се могу монтирати било где на GIFAfloor системима.

На Knauf Integral GIFAfloor F18 подигнути под могу се поставити све врсте текстилних облога, PVC или линолеум облоге, керамичке плочице, или плоче од природног камена.
Подигнути (шупљи) подови - Knauf Integral GIFAfloor F18
Knauf VidiTec F124Knauf VidiTec F124 подигнути под састоји се од VidiFloor елемената димензија 500×500 или 600×600 mm и дебљине 38 mm са пластифицираним ивицама, на челичним ножицама које су залепљене за под.

VidiTec елемент је VidiFloor гипсана плоча ојачана дрвеним влакнима тј. гипсвлакнаста (гипсфазер) плоча. Сваки VidiTec Floor Флоор елемент се може демонтирати у било које време, што омогућава директан приступ простору инсталација.
Кнауф подигнути (шупљи) под - Knauf VidiTec F124Суви естрих - подна подлога
Knauf GifaFloor - анимација


Суви естрих - подна подлога
Knauf Integral - GIFA FloorНема коментара:

Постави коментар

Истакнути пост

МОНТЕР СУВЕ ГРАДЊЕ - ИЗВОЂАЧ РАДОВА - ТЕХНИЧАР - ПОСЛОВОЂА - ПРЕДУЗЕТНИК - ИНЖЕЊЕР

У ОВОМ ВИДЕО-КЛИПУ ГОВОРИМ О МОНТЕРИМА СУВЕ ГРАДЊЕ, НАСТАВКУ ШКОЛОВАЊА И МОГУЋНОСТИМА ЗА ПОСАО, ЗАРАДУ И НАПРЕДОВАЊЕ.  Видео-клипов...