ПоткровљаИЗГРАДЊА И ОБЛОГА ПОТКРОВЉА РАДИ

 КОМПЛЕКСНИХ ЗАХТЕВА И ОБЛИКА ПРЕДСТАВЉА СПОЈ 

РАЗНИХ ГРАЂЕВИНСКИХ СИСТЕМАПре декорације или адаптације поткровља потребно је проверити стање свих потпорних делова конструкције.

Као правило, како би се направио унутрашњи покривач кровних нагиба, коришћене су ватроотпорне гипсане плоче дебљине 15 mm или тврдих плоча у комбинацији са слојем изолационог материјала. Гипсане плоче су причвршћене за металну подконструкцију, која је направљена од типичног Кнауф CD профила.

Облога поткровља гипскартонским плочама, једнослојна или двослојна облога, као и постављање плоча на металну потконструкцију испод дрвених рогова и греда.
Подручје примене: Захтеви за заштитом од пожара у складу са кровном конструкцијом, као и захтеви за звучном изолацијом и провођењем инсталација.

Кнауф техничка документација Izolacija potkrovlja porodične kuće u Valjevu


Još jedna uspešna priča iz kuhinje "Moje potkrovlje"! Ovoga puta iz Valjeva. Vlasnik je želeo da staru porodičnu kuću učini energetski efikasnom i počeo je od potkrovlja. Osnovne informacije koje su mu bile potrebne za ovaj poduhvat našao je upravo na našem sajtu: http://www.mojepotrovlje.rs ali je zbog njegovih specifičnih zahteva bilo potrebno da se tehnička podrška pojavi i na samom objektu.
Izolacija kosog krova
Популарни постови